Ga naar inhoud

Packing Cubes onthuld: het Beste Wapen van Slimme Reizigers

"Ik reis veel en heb absoluut een hekel aan inpakken. Waarom heb ik packing cubes niet eerder geprobeerd? Ze hebben mijn leven en reizen zo gemakkelijk gemaakt."

Een slimme reiziger

 

Ben jij ook altijd aan het worstelen met het inpakken van je koffer?

Het lijkt wel alsof je nooit genoeg ruimte hebt voor al je spullen. Maar wij hebben dé beste oplossing voor jou: packing cubes! Deze kleine bagage organizers zijn ontworpen om jouw kleding en andere items georganiseerd te houden tijdens het reizen.

Met packing cubes wordt het inpakken van je koffer of backpack super makkelijk. Je kan meer spullen meenemen door slim in te pakken. Ook kan je je spullen beter organiseren met deze handige organizers.

Wist je dat je tot wel 30% meer ruimte hebt in je koffer door gebruik te maken van packing cubes?

Dus waar wacht je nog op?

Ontdek hoe packing cubes ook jouw reiservaring kunnen verbeteren. Vanaf vandaag zeg jij vaarwel tegen die rommelige koffer en dat stressvolle gevoel.

packing cubes

 

Voordelen van het gebruik van Packing Cubes

Het gebruik van packing cubes kent verschillende voordelen. Hieronder een opsomming waarom jij deze handige paktassen zou moeten gebruiken:

  • Maakt inpakken (bijna) leuk: Wanneer je packing cubes hebt met kledinglogo’s erop zoals die van UP&GR8 is inpakken een fluitje van een cent. Elk kledingstuk heeft zijn eigen plaats. Dit maakt inpakken niet alleen heel makkelijk en snel. Het zorgt ook voor super snel uitpakken als je op je bestemming bent aangekomen. Je leg de blokjes gewoon in de kast of lade en je bent klaar.

  • Georganiseerde bagage: Packing cubes houden je bagage tijdens het reizen georganiseerd. Je weet veel beter waar bepaalde kleding is opgeborgen. Op deze manier hoef je niet alles overhoop te halen wanneer je iets nodig hebt. Ander bijkomend voordeel: je kleding blijft super netjes en kreukt niet.

  • Gemakkelijk vinden wat je nodig hebt: Vooral packing cubes met een doorzichtig venster maakt dat je snel kunt vinden wat je nodig hebt, zonder lang te zoeken. Wanneer je packing cubes een mesh gaaspaneel heeft aan de voorkant blijft je kleding ook nog eens fris en schoon.

  • Meer items meenemen: Een ander voordeel is dat het gebruik van packing cubes ervoor zorgt dat je meer items kunt meenemen zonder extra gewicht of volume aan je bagage toe te voegen. Door de kleding op te rollen past er meer in een cube en bespaar je ruimte. Dit kan wel oplopen tot 30%! Zo heb jij ruimte over voor mooie souvenirs.

Packing cubes zijn dus super handig bij inpakken. Ze helpen je spullen organiseren en makkelijk vinden. Je kan ook meer meenemen zonder zwaarder of groter te worden. Vooral premium packing cubes die gemaakt zijn van duurzame materialen zoals een YKK rits zijn duurzaam en gaan vele reizen mee.

Zoals een van onze klanten zo mooi verwoord:

Zonder twijfel. Een van de beste producten die ik heb gekocht.”

Eigenlijk kun je in 2023 niet meer zonder packing cubes. Waarom moeilijk doen als het zoveel makkelijker kan?

 

Tips voor slim inpakken met Packing Cubes

Als je op reis gaat, zijn packing cubes superhandig om je spullen netjes en geordend te houden. Hier zijn een paar tips om slim in te pakken met deze handige cubes:

  • Rol je kleding op: het oprollen van de kleding voordat je deze in de packing cube plaatst bespaart ruimte en vermindert kreukels. Alleen deze tip al maakt dat je veel meer kleding kunt meenemen.

  • Gebruik verschillende maten: Als je verschillende maten packing cubes gebruikt, kun je specifieke kledingstukken gemakkelijk van elkaar onderscheiden. Gebruik bijvoorbeeld een cube maat S voor ondergoed en sokken. Een maat M voor rokjes, t-shirts en topjes. Maat L voor grotere kledingstukken zoals jurken en broeken. Op deze manier kun je snel vinden wat je nodig hebt zonder alles overhoop te halen. De packing cubes van UP&GR8 hebben ook nog eens kledinglogo’s om dit nog gemakkelijker te maken.

  • Gebruik verschillende kleuren: Wanneer je meerdere kleuren packing cubes hebt til je inpakken echt naar een hoog niveau. Dan zou je zelfs je koffer kunnen delen met je partner. De kleding van de een gaat in de beige packing cubes. De kleding van de ander in de turkooizen variant. Dat klinkt handig he!

  • Kies voor een set travel organizers: Onderzoek heeft uitgewezen dat de meest ideale set bestaat uit 6 travel organizers. Zoek vooral naar een set die een schoenentas en een waszak heeft. Dit zorgt ervoor dat je schone en vieze kleding van elkaar gescheiden blijft. Wel zo hygienisch. Klanten vinden een set met twee packing cubes maat M het meest handig. Dit is namelijk een maat waar zomerkleding perfect in past. De set van UP&GR8 sluit perfect aan op deze behoefte.

  • Kies voor hoogwaardige kwaliteit: Niets is zo frustrerend als producten die niet werken. Een rits die snel kapot gaat of blijft hangen. Stof die makkelijk scheurt. Lage kwaliteit stof die snel vlekt. Dunne stof waardoor de packing cube elke keer in elkaar zakt tijdens het inpakken. Kies daarom voor premium packing cubes die een leven lang meegaan. TIP: YKK ritsen zijn een must als het gaat om soepele ritsen die vaak gebruikt worden.

Met deze tips heb jij het geheime wapen van slimme reizigers in handen. Vanaf nu kun jij je bagage ook efficiënt en slim inpakken.

packing cubes

 

Waar kun je Packing Cubes kopen?

Packing cubes zijn verkrijgbaar bij diverse winkels, zowel online als offline. Wanneer jij er ook voor kiest om dingen makkelijker te maken dan onnodig moeilijk, dan zijn packing cubes een must-have accessoire. Hier zijn enkele plaatsen waar je ze kunt kopen:

  • Reiswinkels: Populaire reiswinkels zoals Bever en Decathlon bieden een breed assortiment aan packing cubes aan. Vaak zijn dit functionele packing cube. Ze doen wat ze moeten doen. Maar mooi zijn ze niet. Dit was voor ons ook de grootste motivatie om packing cubes te ontwerpen die functioneel én mooi zijn. Wij vieren het leven graag met kwaliteit.

  • Warenhuizen: Grote warenhuizen zoals IKEA hebben ook vaak packing cubes in hun assortiment. Let wel op dit zijn vaak budget packing cubes van wat lagere kwaliteit. Dus als je op zoek bent naar packing cubes die goedkoop zijn dan zul je daar zeker slagen.

  • Bol.com: Als je liever vanuit huis winkelt, kun je bol.com eens bezoeken. Zij bieden een enorme selectie van packing cubes aan, met verschillende merken en prijsklassen om uit te kiezen.

Of je nu liever offline shopt of online bestelt, er zijn genoeg mogelijkheden om packing cubes te vinden die bij jouw stijl en behoeften passen.

 

Hoe kies je de beste Packing Cubes?

Packing cubes zitten vaak vol handige functies zoals mesh-gaas voor ademend vermogen, compressieritsen om nog meer ruimte te besparen en handgrepen voor gemakkelijk transport.

Maar hoe kies je nu de beste? 

Bij het beoordelen van de kwaliteit van packing cubes zijn er verschillende criteria waarmee je rekening kunt houden:

1. Materiaal en Duurzaamheid

❌ Let op dat sommige merken gemaakt zijn van dun nylon of polyester stoffen. Dit zijn vaak de wat goedkopere packing cubes. Deze stoffen zijn fragiel en kunnen veel sneller scheuren. 

✅ Kies packing cubes die gemaakt zijn van duurzame materialen zoals hoogwaardig nylon.

✅ Een materiaal zoals 290D nylon staat vaak bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid. Dit type nylon is bestand tegen slijtage en scheuren, waardoor het een uitstekende keuze is voor packing cubes die langdurig gebruikt zullen worden.

2. Merk Ritsen

❌ Vermijd lage kwaliteitsritsen, zoals merkloze ritsen of SBS ritsen, aangezien deze snel kunnen haperen, vastlopen of zelfs breken. 

✅ Zorg ervoor dat de ritssluitingen soepel lopen en stevig zijn. Een van de beste keuzes voor ritssluitingen zijn die van het merk YKK, dat bekend staat om zijn duurzame en betrouwbare ritssluitingen. YKK-ritsen worden vaak beschouwd als de allerbeste en sterkste ritsen in hun soort.

3. Naden en Afwerking

❌ Controleer de naden op stevigheid en netheid. Lage kwaliteit packing cubes worden vaak enkel gestikt, wat betekent dat ze bij een beetje rek gemakkelijk kunnen scheuren. Het is verstandig om dergelijke packing cubes te vermijden.

✅ Kies eerder voor packing cubes van hoge kwaliteit die vaak dubbel gestikt zijn. Dubbel gestikte naden verhogen de stevigheid en duurzaamheid, waardoor de packing cubes bestand zijn tegen de spanning die ze tijdens het gebruik kunnen ervaren.

✅ Veel gerenommeerde merken voeren kwaliteitscontroles uit op de stiksels van hun packing cubes. Dit verzekert dat de naden stevig zijn en bestand zijn tegen intensief gebruik. 

4. Grootte en Indeling

❌ Kies liever niet voor een set packing cubes met allemaal dezelfde maat. Dit wordt door klanten als onhandig ervaren. Daarnaast wordt een te grote packing cubes, maat XL, als onhandig ervaren omdat het in de meeste koffers of backpacks niet past en je er eigenlijk niet zoveel aan hebt.

✅ Uit onderzoek is gebleken dat klanten sets van travel organizers als uiterst praktisch ervaren. Deze sets bieden verschillende maten packing cubes en reiszakken die optimaal zijn voor het organiseren van diverse items in je bagage.

✅ Vooral sets die worden geleverd met een waszak worden als zeer nuttig beschouwd, omdat deze je in staat stellen om vuile kleding gescheiden te houden van schone kleding.

✅ Binnen deze sets worden packing cubes in maat M vaak als de meest handige ervaren door klanten. Maat M is ideaal voor het inpakken van kledingstukken zoals t-shirts, shorts, jurkjes en topjes. Deze items zijn typisch kleding die je meeneemt op vakantie. 

5. Handvatten en Labels

✅ Handvatten kunnen het dragen en verplaatsen van de cubes vergemakkelijken. Dit is zeker handig als je op je bestemming bent aangekomen. Dan hoef je alleen nog maar de cubes uit je tas te halen en in de kast te leggen en je bent uitgepakt.

✅ Labels kunnen je helpen bij het organiseren en snel vinden van specifieke items.

 

Onthoud dat de beste packing cubes afhankelijk zijn van je persoonlijke voorkeuren en stijl.

Het is een goed idee om te investeren in kwalitatieve packing cubes die je bagage organiseren en beschermen tijdens je reizen.

 

De beste merken voor Packing Cubes

Eagle Creek, Suitsuit en UP&GR8 zijn bekende merken die hoogwaardige packing cubes aanbieden.

Andere populaire merken zijn Travelmore en Sunflake. Het is de moeite waard om reviews en beoordelingen van verschillende merken te lezen voordat je een keuze maakt.

packing cubes
Packing cubes van UP&GR8

 

Waarom klanten lyrisch zijn over Packing Cubes

Veel klanten prijzen de organisatorische voordelen van het gebruik van packing cubes tijdens het reizen. Ze vinden het handig om hun kleding en andere spullen georganiseerd te houden in hun bagage.

Klanten geven positieve feedback over de duurzaamheid en functionaliteit, vooral van ons merk UP&GR8. Ze waarderen een stevige constructie en hoogwaardige materialen.

Sommige klanten raden aan om meerdere maten of sets met verschillende kleuren te kopen voor maximale flexibiliteit. Door verschillende maten te gebruiken, kunnen ze hun spullen efficiënter inpakken en gemakkelijker terugvinden wat ze nodig hebben.

Het zijn een must-have accessoire voor elke reiziger.

 

Conclusie: zijn Packing Cubes echt onmisbaar? 

Korte antwoord: ja. 

Als je efficiënt wilt inpakken voor je volgende reis, dan zijn packing cubes een absolute must-have. Ze bieden talloze voordelen en maken het inpakken van je bagage veel gemakkelijker.

Met behulp van packing cubes kun je al je spullen georganiseerd houden, waardoor je snel kunt vinden wat je nodig hebt zonder alles overhoop te halen.

Bovendien besparen ze kostbare ruimte in je koffer of tas, zodat je meer kunt meenemen zonder dat het een chaos wordt.

Dus, waar wacht je nog op?

Ga vandaag nog op zoek naar de perfecte packing cubes die bij jouw reisstijl passen.

Of je nu een avontuurlijke backpacker bent of liever comfortabel reist met een koffer, er is altijd wel een merk en design dat aan jouw behoeften voldoet.

Neem de controle over je bagage en geniet van stressvrij inpakken en uitpakken tijdens al je reizen!

 

Veelgestelde vragen over Packing Cubes

Wat zijn packing cubes en waarvoor worden ze gebruikt?

Dit zijn textiele tasjes, meestal vervaardigd uit nylon of polyester, die je in staat stellen om moeiteloos je kleding, accessoires en andere bezittingen te structureren.

Met behulp van een set packing cubes kun je vooral kleding keurig georganiseerd en gescheiden in een grotere koffer bewaren. Hierdoor benut je de kofferruimte in optimaal en wordt het nog eenvoudiger om spullen te vinden wanneer je ze nodig hebt!

 

Hoeveel packing cubes heb ik nodig voor een gemiddelde reis?

Dit hangt sterk af van de omvang van je koffer, de hoeveelheid bagage en het soort items dat je inpakt. Als algemene richtlijn raden we aan om ten minste twee packing cubes mee te nemen: een grotere (M of L) en een kleinere (S).

Ideaal gezien organiseer je al je bagage met behulp van een set packing cubes, bijvoorbeeld onze set van 6 travel organizers.

Uit bevindingen blijkt dat de medium organizer (M) de meest veelzijdige en favoriete keuze is. Deze biedt meer ruimte dan de kleinere variant zonder dat het te veel ruimte inneemt.

Dat is de reden waarom onze set twee medium packing cubes bevat, wat ideaal is voor koppels of voor een langere vakantie.

 

Zijn packing cubes echt nuttig of zijn ze gewoon een extra accessoire?

Packing cubes zijn heel nuttig! Het is een uitstekende methode om ruimte te optimaliseren en je bagage ordelijk te houden tijdens je reis.

Ze dragen bij aan georganiseerd blijven, tijdsbesparing en voorkomen schade aan je spullen. Met behulp van packing cubes kun je eenvoudig je kleding op basis van categorieën of zelfs complete outfits inpakken en ordenen!

Het belangrijkste is dat klanten ons vaak vertellen dat ze na hun eerste gebruik van packing cubes er enthousiast over zijn en niet meer zonder willen! En dit is begrijpelijk – packing cubes bieden niet alleen een gevoel van structuur tijdens het reizen, maar geven je ook de gemoedsrust dat je alles hebt ingepakt en het gemakkelijk kunt terugvinden.

 

Kunnen packing cubes echt ruimte besparen in mijn bagage?

Zeker weten! Packing cubes bieden een uitstekende methode om de beschikbare ruimte in je koffer optimaal te benutten. Je bespaart tot wel 30% kofferruimte.

Met behulp van packing cubes kun je items in een "kubusvorm" organiseren, waardoor ze compacter zijn. Dit voorkomt dat kledingstukken verschuiven en onnodige ruimte in je tas of koffer innemen. Hierdoor wordt het niet alleen gemakkelijker om spullen te vinden, maar ontstaat er ook meer ruimte voor extra kledingstukken en souvenirs die je tijdens je reis hebt gekocht.

Ten slotte lenen packing cubes zich uitstekend voor gebruik in handbagage, waardoor je nog meer ruimte in je koffer vrijhoudt.

 

Wat zijn de voordelen van mesh-panelen in packing cubes?

Mesh-panelen in packing cubes zijn jouw geheime wapen voor frisse kleding. Ze laten lucht vrij stromen, houden je kleding fris en geven je een direct overzicht van wat erin zit. Geen tijdverspilling met zoeken of overbodig uitpakken. 

 

Zijn er speciale packing cubes voor schoenen en vuile was?

Ja, absoluut! Er zijn speciale travel organizers ontworpen voor schoenen en vuile was. Deze organizers houden je schone kleding gescheiden van vuile was en zorgen ervoor dat je schoenen georganiseerd en apart blijven, waardoor je bagage schoon en geordend blijft.

Onze waszak is extra groot, waardoor je alle was bij elkaar houdt en meteen in de wasmachine kunt gooien als je weer thuis bent.

 

Kan ik packing cubes wassen als ze vies worden tijdens mijn reis?

Nee. Wij raden dit af. Ook geen handwas. Wel kun je een nat doekje gebruiken om vlekken te verwijderen. Dit gaat heel eenvoudig doordat wij 290D nylon hebben gebruikt als materiaal.

 

Afsluiting

Transformeer vanaf nu je inpakervaring. Packing cubes maximaliseren de beschikbare ruimte in je koffer, houden je bagage georganiseerd en voorkomen schade aan je spullen.

Met verschillende maten en mesh-panelen voor zichtbaarheid bieden ze ultiem gemak. De speciale cubes voor schoenen en vuile was maken je reis nog geordender. Kies voor efficiëntie, comfort en zorgeloos reizen met UP&GR8 packing cubes. 

Benieuwd naar de voordelen? Ervaar het zelf met onze premium packing cubes. Kijk hieronder en til vandaag nog jouw reis naar een hoger niveau.

Zoeken

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis